Zeilen

De geuzenvalk is een ruimer broertje van de normale valk.
De boot is wat breder opgezet  waardoor er aan boord een comfortabelere ruimte gecreëerd is. Door de vorm van de geuzenvalk zeilt hij zeer gemakkelijk snel en scherp waardoor deze boten zeer geliefd zijn met wedstrijden. De geuzenvalk heeft zelflozers waardoor de kuip en bergruimte droog blijven. Er is veel bergruimte aan boord waardoor er veel bagage mee kan.U  kunt bij ons ook een dek tent huren voor overnachting in de valk. Wij hebben hoofdzakelijk nieuwe of vrij jonge boten, die uitgerust zijn met diverse extra`s voor uw gemak.

Technische gegevens:
Afmeting:                6.65 m lang en 2 m breed.
Diepgang:               0.85 m
Gewicht:                 600 kg
Hoogte:                   8 m
Zeiloppervlak: 12 m2(grootzeil)  Zeiloppervlak fok:  5.5 m2  Totaal zeil oppervlak:  17 m2 Alle zeilboten zijn voorzien van een kraanlijn,  joystick, geavanceerd reef systeem, vaarboom, klemmen en peddels.

BM 16M2 (grote BM):
De BM 16m2 is een totaal andere zeilboot. De houten dekken zijn zeer kenmerkend. Helaas worden de meeste BM 16m2 zeilboten vanwege het vele onderhoud omgetoverd tot een totale polyester boot. Bij ons is dit niet het geval. De houten dekken zijn in originele staat en zeer goed onderhouden. Dit is onze trots onder de BM 16m2. De boten zijn eenvoudig te zeilen. Ook bij deze zeilboten is het mogelijk om een dektent bij te huren voor een overnachting in de boot.

Technische gegevens:
Afmeting:             6 m lang en 1.93m breed.
Diepgang:            0.8 m
Hoogte:                5.75 m
Zeiloppervlak:     16 m2
Alle zeilboten zijn voorzien van een kraanlijn, vaarboom, fok of storm fok, peddels.

Zeilen zonder zorgen Kaag 2017 € 425

Zeilen zonder zorgen Kaag is een abonnement exclusief bij Dieper-Zicht waarbij u een abonnement neemt voor het volledige vaarseizoen geldig in het aangeschafte jaar (begin april tot oktober).
Het abonnement is geldig voor dag verhuur of dag deel en alleen tijdens openingstijden. (let op geen avondhuur mogelijk). Het abonnement houd in dat u 1 keer per week kunt zeilen in een BM of Geuzenvalk die u van te voren reserveert.
Reserveringen kunnen binnen 7 dagen voor de huurdatum geplaatst worden. Indien u in die zelfde week nog een keer wilt varen kunt u op de dag zelf bellen of er nog een boot beschikbaar is en kunt u een tweede keer varen.
Indien u na de dag nog een avond door wilt varen dient dit apart te worden betaald.

Het abonnement is persoon gebonden en deze persoon dient ten alle tijden aan boord te zijn tijdens de boothuur en uitsluitend voor particulier gebruik. Er mogen maximaal 4 opvarenden gratis mee varen. Per keer mag er maximaal 1 boot gehuurd worden. Meerdere boten dienen apart te worden betaald. Het abonnement is uitsluitend voor particuliere klanten. Commerciële huur/verhuur of dergelijke is niet toegestaan het is niet toegestaan om inkomsten uit dit abonnement te genereren.
Indien u 1 boot voor meerdere dagen aan een gesloten wilt huren geld het abonnement voor 1 dag, de aaneensluitende dagen dienen apart te worden betaald.
Losse extra`s als motor,tonnetje en zwemvesten zijn apart bij te huren.
Hiervan vind u de prijzen bij huurprijzen.

Voorwaarden: U dient zich ten alle tijden aan de huurvoorwaarden te houden. De pas kan ingetrokken worden, zonder restitutie als er misbruik van de pas wordt gemaakt.
Bij annulering van een reservering op de dag van verhuur, of niet komen opdagen, wordt € 50,- in rekening gebracht. Bij verlies of diefstal dient men een nieuwe kaart aan te schaffen. Voor dit duplicaat wordt € 10,- in rekening gebracht.
Er is geen restitutie mogelijk na aanschaf van het abonnement. Het abonnement kan niet worden verschoven en is uitsluitend geldig in het seizoen van aanschaf. Men dient ten alle tijden eerst een boot te reserveren en zich te melden bij de receptie tijdens het ophalen van de boot.

Voor meer info www.botenverhuur-dieperzicht.nl