Waterspoor 600/630 sloepen verhuur last minute

Wij hebben sloep verhuur van zeer ruime en comfortabele sloepen (geen vaarbewijs nodig) voor 1 tot max. 10 personen (in overleg tot 12 personen). Door de brede rondom doorlopende banken heeft iedereen een goed zitcomfort.De sloepen zijn 2.65 meter breed en 6.30 meter lang  en voorzien van verlichting.De sloepen zijn voorzien van een buiskap met diverse ruime ramen zodat u ruim uitzicht heeft.

De Waterspoor 630 voldoet aan strenge CE-keuring eisen in de categorie C, waarmee het schip een keur heeft voor het varen in kustwateren. Dat betekent dat de Waterspoor 630 qua bouw, afwerking, vaareigenschappen en drijfvermogen voldoet aan de strengste normen.  De sloepen zijn erg stabiel, zodat u makkelijk in en uit kunt stappen.Wij werken uitsluitend met A merken,zowel boot als motoren.Hierdoor huurt u bij ons sloepen met uiterst stille diesel motoren.Kortom heerlijk rustig genieten in een luxe sloep.

De kap is vrij hoog waardoor er op alle plaatsen onder de kap  voldoende zitruimte is, zelfs op de voorste bank. Door de ritsen in het voorraam open te maken heeft u een prima zonnekap. De kap kan natuurlijk ook volledig neergeklapt worden. Zo kunt u naar alle wensen variëren. Bij minder goed weer is er onder de kap plek voor ongeveer 6 a 8 personen. Diverse vaarroute kaarten inbegrepen bij sloepen huur.

Inclusief:

  • Kap
  • Kussens
  • Ingebouwde diesel motor
  • Stuurwiel
  • Zwemtrap
  • Rijnland vergunning
  • max.10/12 personen
  • Anker

Abonnement 2017:

1 Varen in een waterspoor 600/630 vaarseizoen 2017 6 keer een dag varen van € 1170 voor € 800 incl btw.
De dag periode is van 9.00/19.00

2 Abonnement werkdagen: maandag t/m vrijdag middag 13.30/19.00 varen 6 keer seizoen 2016  normaal € 900 nu € 600

U vaart in een Waterspoor 600/630 een zeer ruime en comfortabele sloep (geen vaarbewijs nodig) voor 1 tot max. 10 personen (in overleg tot 12 personen). Door de brede rondom doorlopende banken heeft iedereen een goed zitcomfort.De sloepen zijn 2.65 meter breed en 6.30 meter lang  en voorzien van verlichting.De sloepen zijn voorzien van een buiskap met diverse ruime ramen zodat u ruim uitzicht heeft.
De sloepen zijn erg stabiel, zodat u makkelijk in en uit kunt stappen.Wij werken uitsluitend met A merken, zowel boot als motoren. Hierdoor huurt u bij ons sloepen met uiterst stille diesel motoren. Kortom heerlijk rustig genieten in een luxe sloep.

De kap is vrij hoog waardoor er op alle plaatsen onder de kap  voldoende zitruimte is, zelfs op de voorste bank. Door de ritsen in het voorraam open te maken heeft u een prima zonnekap. De kap kan natuurlijk ook volledig neergeklapt worden. Zo kunt u naar alle wensen variëren. Bij minder goed weer is er onder de kap plek voor ongeveer 6 a 8 personen. Diverse vaarroute kaarten inbegrepen bij sloepen huur. Indien nodig is de huur van zwemvesten voor kinderen inbegrepen.Honden niet toegestaan aan boord.
Het abonnement is persoon gebonden en deze persoon dient ten alle tijden aan boord te zijn tijdens de boothuur.Tevens is het abonnement alleen geldig in seizoen 2016.

Voor meer info www.botenverhuur-dieperzicht.nl