Botenverhuur Dieper-Zicht Last minute site

U bevind zich nu op de last minute site van Botenverhuur Dieper-Zicht.
Voor meer uitgebreidere informatie verwijzen wij u naar de gewone site www.botenverhuur-dieperzicht.nl

Zeilboot huren en sloepen huren bij Botenverhuur Dieper-Zicht staat al vele jaren voor service, kwaliteit en luxe boten.
Gast vriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.
Onze haven bevind zicht op Kaag eiland direct op de Kagerplassen. Er is bij ons gratis parkeer gelegenheid, dus spullen in laden direct bij de boot.
Kortom de perfecte locatie om een sloep, zeilboot, kano of motorboot te huren en te varen op de Kagerplassen, Leiden en omgeving.
Zodra u het Kaag eiland op komt bent u in een andere wereld. De rust valt over u heen en wij verwelkomen u in onze ruime en moderne haven waar u direct naast de boten gratis kunt parkeren.

U vaart bij ons in nieuwe of bijna nieuwe sloepen van zeer populaire merken als merken: Waterspoor, Piet Heijn en Seafury.
Onze zeilboten zijn van de bekende merken Valk, Geuzenvalk en BM16m2.
De verhuur van sloepen en zeilboten is inclusief verzekering. Een ideaal begin van een geweldige dag op het water bij de Kagerplassen, Leiden en omgeving.
De vaargebieden zijn onder andere Kagerplassen, Braassemermeer, Westeinderplassen, Leiden en diverse kleine dorpjes in de omgeving. Wij hebben indien gewenst diverse uitgebreide vaarroutes gratis te leen.
U vindt in ons vaargebied natuur, dorpjes, molens of stad.
Voor lunch of diner maken de vele restaurants in de omgeving een luxe dag compleet, maar u kunt ook heerlijk zelf iets mee brengen om dit op de boot te nuttigen.

Wij hebben bij ontvangst gratis luxe koffie, cappuccino, koffie of thee voor u klaar staan.
Wij ontvangen u graag bij onze haven voor de verhuur van een boot of ter informatie.

Voor reserveringen kunt u mailen, bellen of ons reservering formulier invullen.

Adres:
Botenverhuur Dieper-Zicht
Julianalaan 44
2159LC Kaag
Tel. 0252-544244 06-26058816

Mail: info@zeilboot-verhuur.nl